Kokousuutisia

Vuoden 2019 Yrittäjänainen Essi Sundman, www.lasilinkki.fi Kuopion Seudun Yrittäjänaisten uusi hallitus 2020 Sääntömuutos - myös miehet ja yhteisöt tervetulleita mukaan toimintaan

Vuoden Yrittäjänainen 2019

Kuopion Seudun Yrittäjänaiset Ry on valinnut Vuoden 2019 Yrittäjänaiseksi Essi Sundmanin. Essi palkittiin yhdistyksen varsinaisessa kokouksessa 14.11.2019 Puijon torniravintolassa.
Perusteluina valinnalle olivat:
”Essi Sundmanin johtama Lasilinkki Oy ja Essis Collection sisustuslasimallisto yhdistävät perinteistä käsityöläisyyttä ja taidetta vastuullisesti ja kannattavasti. Yritys työllistää useita henkilöitä ja kansainvälistyminen on aloitettu.”

Lisätietoja:  Vuoden yrittäjänainen Essi Sundman, 040 565 2957, essi.sundman@lasilinkki.fi

Sääntömuutos

Yhdistyksen kokouksessa päätettiin sääntömääräisten asioiden lisäksi myös paikallisyhdistyksen sääntöuudistuksesta, joka mahdollistaa tulevaisuudessa sukupuolesta riippumattoman mahdollisuuden kuulua yhdistykseen. Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on jatkossakin 120 €, jolloin jäsenellä on täysi päätäntävalta. Kannattajajäseneksi pääsee 50 € vuosimaksulla, jolloin jäsenenä voi olla joko henkilö tai 250 € vuosimaksulla, jolloin jäsenenä on yritys tai muu yhteisö.

”Teemme työtä tasa-arvon ja naisyrittäjyyden eteen, mutta jäsenistömme koostuu jatkossa kaikista sellaisista henkilöistä, sukupuolesta riippumatta, jotka kokevat tämän asian tärkeäksi, toteaa Suomen Yrittäjänaisten puheenjohtaja Tiina Koski.”

Kuopion Seudun Yrittäjänaisten toiminnan painopistealueina ovat yrittäjänaisten välisen yhteistyön edistäminen, vaikuttaminen paikallisella tasolla yrittäjien tasa-arvoisen aseman saavuttamiseen yhteiskunnassa ja jäsenten kannustaminen kannattavaan ja vastuulliseen liiketoimintaan. Vuoden 2020 teemoina ovat jäsentemme terveys, hyvinvointi ja jaksaminen sekä kannattava ja vastuullinen liiketoiminta. Vaikuttamistyössä keskitytään luomaan toimivat suhteet alueen päättäjien kanssa ja pyritään saamaan Kuopion Seudun Yrittäjänaisten edustus Kuopion kaupungin elinkeinopoliittisesti merkittäviin toimikuntiin.

Hallitus 2020

Kuopion Seudun Yrittäjänaiset Ry:n uusi hallituksen puheenjohtaja vuodelle 2020 on Gitta Mielonen. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Nitta Iliev, Satu Nisu, Sanna Hiltunen ja Karoliina Partanen. Varajäseniksi valittiin Ann-Marie Rende ja Piatta Miettinen. Hallituksessa jatkaa Marjo Kokkola, Merja Ranta-Pere, Eeva Happonen ja Petra Ryymin.

Lisätietoja: Kuopion Seudun Yrittäjänaiset Ry, hallituksen jäsen, tiedottaja, Petra Ryymin, 045 168 1030, kuopion@yrittajanaiset.fi